Löytöretkiä onnistumisiin® -verkkopalvelu

Verkkopalvelun verkkovalmennukset auttavat Sinua ymmärtämään kaiken olennaisen, jotta voit elää energisempää, sitoutuneempaa ja tuloksekkaampaa elämää.

Mitä verkkopalvelu tarjoaa?

Suunnistustaidoista on hyötyä muuallakin kuin metsässä

Myös oman elämän suunnistuskentillä on tärkeää oivaltaa missä ollaan, minne mennään ja miten sinne jonnekin kannattaa navigoida. Lisäksi on syytä varmistaa, että fyysiset ja psyykkiset voimavarat ovat riittävällä tasolla päämäärän saavuttamiseen.

Löytöretkiä onnistumisiin® -verkkopalvelu on ratkaisu edelliseen. Verkkopalvelun valmennukset toimivat kompassina, jonka avulla vahvistat merkittävästi onnistumisen mahdollisuuksia missä tahansa muutokseen ja tavoitteisiin liittyvissä asioissa. Valmennusten avulla kasvatat omaa pääomaasi tiedon muodossa ja opit tätä kautta suuntaamaan tekemisen askel askeleelta merkityksellisempiin asioihin. Matkan varrella opit koko ajan lisää itsestäsi ja omista resursseistasi sekä ennaltaehkäiset mahdollisia riskitekijöitä. Edelliset mahdollistavat tuloksekkaan matkan lisäksi myös sen mielekkyyden.

Löytöretki tuloksiin®

Löytöretkiä tuloksiin® -verkkovalmennuksen ytimessä on toimeenpaneminen, joka on kykyä toteuttaa tavoitteenmukaisia tehtäviä silloinkin, kun motivaation myötätuuli ei puhaltele. Sisällössä perehdytään tavoitteen hallinnan, itseluottamuksen ja toimeenpanemisen taitoihin.

Katso oheinen esittelyvideo ja varmista sen jälkeen tiesi tuloksiin alla olevien teemojen mukaan kulkevan verkkovalmennuksen avulla.

Asiantuntija: Lasse Seppänen

Aiheiden määrä: 107 (97 videota, 9 pistaria, 1 koe)

 

Aikaansaamisen perusta

21 aihetta

Huippusuoritus

22 aihetta

Tavoitteiden hallinta

21 aihetta

Itseluottamus

24 aihetta

Volitio

18 aihetta

Loppukoe: Löytöretki tuloksiin®

1 aihetta

Hyvinvointikoulun oppaat

Meillä Hyvinvointikoulun asiantuntijoilla eli tuttavallisemmin sanottuna oppailla on reilusti yli puolen vuosisadan verran valmennuskokemusta yksilöiden, tiimien sekä yritysten valmentamisesta. Asiakkaita ovat niin menestyneet liike-elämän vaikuttajat, huippu-urheilijat kuin ihan tuiki tavalliset työyhteisöjen arjen sankarit.

Olemme valmentaneet menestyksekkäästi sadoissa yrityksissä tuhansia yksilöitä. Olemme myös voittaneet yhdessä urheilijoiden kanssa Euroopan ja Aasian mestaruuksia sekä MM -mitaleita.

Toiminnan kivijalka on oma innostus ja ammattimainen suhtautuminen tavoitteisiin, joka kerta toisensa jälkeen tarttuu tuloksekkaasti myös valmennettaviin. Tämän kaiken, tutkittuun tietoon perustuvan osaamisen, tuomme nyt saataville Löytöretkiä onnistumisiin® -verkkopalvelun avulla.

Janne Mustonen
Janne Mustonen

Janne on Hyvinvointikoulun perustaja ja uuden hyvinvoinnin rakentaja. Jannen tarve lähteä luomaan uudenlaista hyvinvointia kumpuaa hänen yli 20 vuoden mittaisesta kokemuksesta ihmisten hyvinvoinnin parissa.

Lasse Seppänen
Lasse Seppänen

Lasse on Hyvinvointikoulun business coachingin sekä mielen taitojen erikoisosaaja. Lasse on valmentanut viimeiset 18 vuotta niin työelämän huippu-urheilijoita eli yritysjohtajia kuin myös ammattiurheilijoita sekä työyhteisöjä saavuttamaan erinomaisia tuloksia.

Mikko Törmälehto
Mikko Törmälehto

Mikko on Hyvinvointikoulun runsaasti käyttäytymistieteitä opiskellut liikuntatieteilijä sekä kokenut puhuja ja valmentaja. Mikko hallitsee niin fyysisen kuin psyykkisen valmennuksen taidot erityisen hyvin ja onkin valmentanut menestyksekkäästi jo yli vuosikymmenen.

Sofia Vesa
Sofia Vesa

Sofia on Hyvinvointikoulun kuntouttavan harjoittelun vastuuvalmentaja sekä pidetty puhuja yleiseen hyvinvointiin liittyvissä teemoissa. Sofia on tehnyt lähes vuosikymmenen ajan töitä ennaltaehkäisevän tuki- ja liikuntaelin- sekä äitiys- ja lantionpohjafysioterapian parissa.

Etusivu